Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iaktagen av den största.

Förföljd.

Någon iaktar.

Varje steg mot mörkrets hemligheter.

Någon vandrar efter dig.

Släpper dig inte med blicken.




Är så nära.





Känner dina andetag som bildar ånga i den kalla luften.




Övervakad.




Trampar nästan på dina hälar.




Det finns ingenstans att gömma sig.




Inse.




Du kommer aldrig ur hans grepp.




Hur mycket din ilska än brinner för honom.





Hur mycket hat du än framkallar.





Du kommer aldrig ifrån hans händer.






Aldrig?






Aldrig någonsin!







Trots dina rop på hjälp.




Dina desperata skrik.

Dina patetiska skrik.




Trots att du krälar för livet.




Ifrån honom.




Det finns ingen hjälp.



Mot honom.




Han släpper dig aldrig.



















för han älskar dig.

Den heliga anden älskar dig.




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 610 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 13:58



Bookmark and Share


    vemod
verkligen ett överaskande slut! Bra!
2007-12-14

    Wewill
kärleken är starkare än allt :D
2007-12-01

    ej medlem längre
Underbar kärlek och applåd! =)
2007-11-23

  Michaela Dutius
Vacker och skir med ett överraskande slut
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e