Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If!!

If you

whant

me,

I

must have

done

somethings

right!!




Fri vers av Zpike
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-11-23 18:31



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är inte alldeles säkert, det finns dårar som inte bryr sig.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Zpike