Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kärlek


Vi ser på varandra som om det aldrig kommer ta slut.
Men slut tog det och vänskapen kom aldrig heller.
Istället kom ord från dig som fick mig att tappa hoppet.
Jag proppar i mig massa snus och tar bussen ner till stan.
Sveper massa öl medans ropet inom mig
lyder, vad håller jag på med? Det spelar ingen roll
för du har glömt mig och bryr dig inte.
Du kommer nu aldrig förstå och aldrig få veta,
för du bryr dig noll.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-11-23 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory