Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 år flashback

Min inre tolvåring är väldigt aktiv nuförtiden
Skrattar åt mannen som faller
Tänker inte på konsekvenserna
Faller sedan själv ...




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen