Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min mardröm


Min Mardröm

Min mardröm
är att bli exakt som alla andra
Bara smälta ihop till en identisk klump
Att bli en av dem
Jag hoppas
Att vi alltid
Kommer vara dem vi är
Kan du inte bara lova mig det?
Jag vet inte var jag ska ta vägen annars.




Fri vers av Elin-Linnea
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 23:43



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin dikt! Olikheterna gör oss unika! Mvh. JJ.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin-Linnea