Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Livet

Livet kommer bara en gång
Kastar man bort det så får man
skylla sig själv
Att kasta bort sitt liv är som att
dö en plågsam död
Så ta vara på livet man får ta det
som det kommer




Övriga genrer av idahandersson
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 01:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
man får ta det som kommer...sant.
En dikt som ger tankar.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson