Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråta tar kraft. Sorg ändrar skepnad.....


Sörja utan tårar

Att sörja utan

tårar kan bli nödvändigt

för överlevnad




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-11-24 11:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland tar tårarna slut- oftast när sorgen är som tyngst
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP