Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara noga med ordens valörer kan betyda allt för innehållet i en text


Noga med orden

 

Nog 

har jag kallats

ordpetig och omständlig

Men om det man vill säga

är viktigt så ska det också

få sin chans att bli rätt uppfattat

De som inte har tålamod att lyssna klart

får väl låta bli




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 11:17



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ord .. är viktiga, hur de sägs och skrivs, för den ene rätt och den andre fel, men ett litet fel kan bli stort misstag ..
2007-11-25

  Michaela Dutius
Orden är viktiga...de är minerade av olika budskap- så nog ska man vara petnoga-fint beskrivet
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP