Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sin mor upp i dagen...

om jag skakar av
hälften av mina gener
blir jag då lika
smakfullt skapad som barnen???




Övriga genrer av carimba
Läst 661 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 13:11



Bookmark and Share


    Mejja
Återvänderhit och läser denna om igen.
Den är så träffsäker.
Gillar Gillar!!!!
2009-03-01

    Mejja
vilken tanke.... hmmm....
men då finns det ju ingenn DU kvar....
...och om inte just DU vore DU så skulle ju barnen inte kunnat vara dom dom är.
Utan DIG finns inte dina barn!

*kramelikram*
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

carimba