Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

now that i have found you

\"now that i have found you\"

låttexters favorit


och just så är det
jag fick dig
du vackra

du är min nu
i mig

de tre orden
du viskar i mitt öra
du smeker min nacke
och kysser mig ömn

detta är himlen
du är det bästa


benjamin




Fri vers av carinjuborg
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg