Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leker

snödrivor
täcker
drömmar
blåfrusna
fingrar
spelar vindflöjt
i vintervindens
öga
leker solstrålar




Fri vers av höstblomma
Läst 603 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-24 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker ljuvlig poesi:)
2014-05-10

  Död Mans Hand
var tvungen att läsa tre gånger för att få ihop
hur de blåfrusna fingrarna håller i och hittar tonerna
av hur man vinklar hoppets vingar mot höstkylans snålblåst.
och så en värmande avslutning. det finns en hel del i dina ord:-)

du är konsekvent i din egna fåordiga komprimerade stil. blåfrusna tummar upp!
2007-11-25

  isabel louise
vackert och målande med så få ord
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma