Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet är ju det sista som sviker och jag vill ändå hysa tilltro till mänskligheten och det goda som finns inom de flesta.....


Tolerant

 

 

Man står vid sidan om

blickar ut med stort omfång

Världen är nog inte så liten

när det kom till kritan ändå

 

Tar en stillsam promenad

ner till stan

 

Betraktar folket

 

De talar ett annat språk

men ser ut som du och jag

 

Olikheterna drar oss samman

och sliter itu endast om vi väljer

att se differensen som ett hinder

 

Toleransen

är nog ändå det som i längden vinner

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-24 19:22



Bookmark and Share


  glittertindra
tolerans, kunskap, förståelse och kärlek... då kommer man långt...
2007-11-24

  aftermath
du avrundar och knyter ihop slutet med det viktigaste
T O L E R A N S E N
2007-11-24

  issac.a.m
Toleransen
är nog ändå det som i längden vinner
Vilken fullträff...bra skrivet
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen