Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening


boktravar vid datorn vilar
lördagskvällens lugn
har parkerat vid sidan av regn och tristess

tröttheten runt tanken famnar
novembermörkrets skugga
breder fuktiga filtar av meningslöshet

julfröjdens hyckleri sig närmar
med ett hånflin stort
som de feta profiter marknaden slukar

men mig kan de inte köpa fri
ens ifrån den tomhet
som för närvarande ekar i min själ






Fri vers av Pica pica
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 22:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
En dikt som började enkelt men slutade tungt, pregnant,
ett crescendo
som gillas
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica