Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag beundrade honom, trots att vi inte träffats på över 40 år, så beundrade jag honom. Och jag trodde honom om att vara någon som han inte var.




Idealiserad

 

Åh

du var inte

Åh

du var inte alls

så varm och så

ömsint

som jag hade

föreställt mig

~ åh ursäkta ~

jag trodde att även

du var intresserad

eftersom du sa det . . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-11-25 00:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Janus...igen.
2007-11-29

    papillon
De där misstagen efterlämnar en slags snopen förargelse...
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP