Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ej ännu lärt mig den uråldriga konsten att göra upp eld.. Hjälp!


Cor Ignis

Den bistra vinterkylan smärtar

då den blåser in genom stängda fönster

kyler mitt ensamma hjärta

där hoppets låga ej längre värmer




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 925 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 11:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
åkarebrasa kanske hjälper?
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes