Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kommer den punkten i livet, då fasader rämnar och återuppbyggnad inte är möjlig.......


Rämnande fasader

 

Fasaden spricker

och ruttnande innehåll

får en snabb spridning

 

Restauration

låter sig inte göras

i totalt förfall 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP