Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur lögner och svek så småningom påverkar.... (nej, det är inget som hänt nu utan gamla erfarenheter bara) :)


Kluven tunga

 

 

Jag såg dig

När det jag trodde var din aura

i själva verket var en ficklampa

du bakom ryggen höll

 

Jag hörde dig

När lögnerna var så skickligt ihopknycklade

med sanningarna

att spegeln blev förvirrad

 

Jag trodde dig

Men när spegeln krossades

av den sotsvarta röken som pyrde från

den brinnande ljugarbänken

 

Då rämnade din ytliga fasad

 

Jag tror dig inte längre

och även om jag ännu ser

så var det länge sen jag slutade lyssna

 




Fri vers av nettizen
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-25 21:42



Bookmark and Share


  glittertindra
inkännande och seende skrivet...
2007-11-25

  Gawain VIP
De största lögnerna går allt som oftast obemärkta förbi, listigt förklädda till sanning.
Gillar ordvalen, de ger texten en extra dimension.
2007-11-25

    ej medlem längre
Ormtungor är ett sattyg man vill slippa ifrån. Bra beskriver du detta:)
2007-11-25

    Lindizz
mycket välskrivet och du förmedlar svek och lögner på ett starkt och bra sätt.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen