Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

she is something more then i deserve

det finns ingen slump längre.
jag öser upp koncentrerade vätskor i
små smala glas,

för var vi inte gjorda
att tillhöra varann
skulle det förbli så.

onsdagsnatten;
kakelsprickor skär mot skulderbladen
och min kroppsvikt
är lätt men tung, tillsammans
är vi så sköra.
vi går i sönder
i tretakt.

dörrknackningarna är bara ett fragment
av vår lycka, men jag är
inte en sådan som släpper in någon på livet.
jag blåser varmluft i dina ögon
medan du försöker viska
"jag har saknat dig" i mitt öra.

morgonen därpå
tillägnar du mig tobias fröbergs "grace"
men jag kan inte förstå hur
fan du ens kan se åt mitt håll.





Fri vers av theas
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-15 20:00



Bookmark and Share


  dubbelve
"Jag går sönder i tretakt"

Bara den meningen! Det här gjorde du bra.
2012-01-11

  David Calvert
"morgonen därpå
tillägnar du mig tobias fröbergs "grace"
men jag kan inte förstå hur
fan du ens kan se åt mitt håll."


very nice, gillade verkligen sista stycket!

ska nog vara "than" i titeln, vilken också är sådär
skönt melankolist eftertänksam.
2009-04-15

  Emmelina
jag måste svälja tre gånger, fem gånger, sexton gånger, för att inte börja gråta. för att inte känna för inte veta men jag kan inte hindra,

du skapar. (jag går sönder i tretakt)

jag skulle nog kramat dig om du var här
2009-03-22

  Jer
Ärlig och imtimt.
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas