Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägledningen

Vägledningen är något man ofta söker.
Bara genom att fråga om råd från sin vän
Eller att se vilken riktining man borde gå mot.
Det hjälper en, att inte fastna på vägen.
Så man inte trillar av kanten och stannar där.
Att veta så starkt, vart man ska gå.
De människor som påstår sig leva så.
Borde man tro på dem?
De har sin riktning, fast skriven, i böcker.
Irreterande, när man inte klarar av en del småsaker själv.
För man inte samlat ihop, den vägledningen man redan fått.
Varför blev det så? Så lång tid, så mycket sagt.
Så har man, tittat på vägen, men bara snubblat fram på dem.
Av ren osäkerhet. Varför? Jag borde spungit efter dig.
Bara så du skulle få se, hur mycket jag önskade..




Övriga genrer av Dark soul
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-11-26 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul