Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det talas mycket om det negativa med en stormakt.... här är en annan syn på saken, mer personligt präglad då.....


En annan sida av saken

 

 

Betraktar mina barn

numera muntra och glada

Äntligen slipper de av folkets

trångsynthet ta mera skada

 

De tillåts att bara vara

duger precis som de är

Sällar sig till allt större kompisskara

acceptans är trots allt det enda de begär

Avlägset känns numera uttryck som Damp-barn

där barnen vävdes in i elakhetens

mobbing-garn

 

Ett land föraktat av många

monologerna från de som tror sig veta

är långa

Men en sak åtminstone en förälder kanske kan förstå

USA har gjort det som Sverige ej kunde förmå

 

~gett mina barn självkänslan åter~




Fri vers av nettizen
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-26 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen