Jag tillhör inte längre statskyrkan. När jag får frågan om jag tror på Gud, kan jag inte svara. Men på frågan om jag tror, kan jag svara." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tillhör inte längre statskyrkan. När jag får frågan om jag tror på Gud, kan jag inte svara. Men på frågan om jag tror, kan jag svara.


Är du troende

 

Ett liv efter detta, tror du på det

Jag brukade oftast svara

njae nja

 

Det var innan min

älskade dog medan jag

citerade hans älsklingsmelodi

 

Det var innan jag

mötte hägern som räddat

så många svåra stunder av sorg

 

Numera säger jag inte

att jag TROR för jag VET ju

att det finns något oförklarligt

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 14:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att jag tror.
Och jag vet på vem jag tror.
Tidigare var jag ateist.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP