Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha suttit vid fyra dödsbäddar på två år, försöker jag förlika mig med döden........


Döden

 

Om det är något jag vet

något om så är det

D Ö D E N

och ändå kan jag inte

förlika mig med den




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-11-26 15:19



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Det är verkligen något som är så svårt med att vara människa att acceptera döden.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP