Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kunde knappt bry mig mindre..?


höjden av att bry
sig om något,
som är högst
meningslöst;





.. är att låtsas som det regnar i en hagelstorm




Fri vers av Chanel
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-11-26 19:10



Bookmark and Share


  Junibarn
Haha, skitbra slut.
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Chanel