Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp att andas!!!

Höjer min blick

ser djupt in

i ett par vackra mörka

ögon,

säger tre ord

dom kommer

från hjärtat.








Övriga genrer av Zpike
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 19:20



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Oh, så viktigt o fint at säga ord från hjärtat..särskilt tre!!/B
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Zpike