Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iaktagelser


Livsmimik



Den dynamik
som utgör
livet



skapas
i
mellanrummet

av olikheterna

inte
i
pusselbitarna

som passar ihop...




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-27 01:36



Bookmark and Share


  Connie
Själen ryser för tomrummet och vill ha kontakt till varje pris.
2007-11-27

  Lyckohäxan Enediel
*nickar glatt*
Så sant å så klokt sagt!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris