Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och ro

 

 

I tidig vakenhet

blundar...

 

Mycket har hänt

berättat i själslig nakenhet

 

Vänskapsband

knutna med sidenrosett

Träffat hjärtat

som plockade bort törnetaggar

med pincett

 

Öppen är nu dörren

till mitt innersta liv

 

Där tankarna får ro




Fri vers av nettizen
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-27 08:07



Bookmark and Share


  Thommy
Fint formulerat om innersta tankar.
2007-12-01

  issac.a.m
Så vackert..
2007-11-28

  Leif Furstedt
Vackert...
2007-11-27

  Ronny Berk
att i sinnets tankero avlägsna taggar som sårat ger en läkande sinnesro... ärrbildningen bleknar när så tid är värdefullt vacker tid funnen...ja...
2007-11-27

  glittertindra
vänskap... livets sidenrosett, det som skapar guldkant på tillvaron och läker det som är trasigt
2007-11-27

  Michaela Dutius
mycket vacker...trippar liksom fram på tå och överbringar sitt budskap
2007-11-27

  prinscess VIP
den här var vacker
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen