Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom då

 

När jag rör mig
rör jag nåt i dig
blicken fastnar
på ditt lackmuspapper

sugs in i dimridån
projektionens snår 

antänder lågan i dig
men det är jag som brinner
av längtan i mig

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 1008 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-27 14:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
suckar...vackert
2007-11-27

  Larz Gustafsson VIP
En upplevelse jag delar!
2007-11-27

    Amoreboy
bra...bättre...bäst
2007-11-27

  Bjarne Nordbö
Njuter dina ord. Tack.
2007-11-27

    ej medlem längre
Underbart, helt underbart skrivet, bokmärker!
2007-11-27

  aol
härligt utlämnande åtrå
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund