Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
overkligheten är påträngande, obehagligt närvarande. älskade mormor, vad var det som gick fel?


mormor:ar begår absolut inte självmord

idioti, att tro dumheter.
en mormor dör möjligtvis,
men endast som följd av antingen


hjärtinfarkt,

cancer

eller alzeimers.


en mormor tar absolut inte sitt liv
it won\'t happen
dummer.

haha
det är ju nästan ett skämt
med den lilla parantesen

att ingen skrattar
alla bara gråter
utom jag

jag bara andas
överlever.

stör mig inte.

~

mormor:ar lever tills dom dör
till skillnad från andra människor

japp, så är det.

hmpf.




Fri vers av cohen
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 22:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
Mycket känsla i dessa rader, om sånt som inte får ske, men ändå gör det.
2007-11-28

  Tina Q
en mycket känsloladdad text - javisst ska mormor:ar leva tills de dör - så ÄR det!!!

Kram från en Mormor
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen