Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hologram

Ett kvinnligt hologram

med brett leende

och fejkat glitter

i ögonen

 

jag har tröttnat

på denna lek

 som för mig

är på allvar

 

Var är verkligheten

så äkta

att den går att ta på? 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 00:10



Bookmark and Share


  månvända
känner.
så stiliserat och uttänjt.
att dras in i ett spel utan att förstå förän efteråt.
som ett slags förspel till deras älskog.
aj.
2007-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Den finns utanför oss.

Men det är sant, man tröttnar på kulisserna.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower