Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erkänd, b-känd...

han är känd
från något makalöst program
han bar där hatten sin
bak och fram

han hade sex
med allt som fanns
i slutet åkte han ut
nerför kinder rann tårar i trans

hon, en äkta bimbo
hon är ingen person
utan blott ett skal
som påminner om serietillverkad schablon

uppumpad både här
men också där
hon är inte smart
men visar hud,
så underbart

nu behöver man inga talanger
bara en vilja att synas till varje pris
att svansa runt utan volanger
och dela med sig av varje kris

vart är världen på väg?
Vad vill vi att vår framtid ska bli?
ska min dotter bli en bimbo
och min son en parodi?

 




Fri vers av Xena
Läst 758 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-28 00:46



Bookmark and Share


  Vind
Härligt schwung och bra text! (fast sista stycket lite kaka på kaka, typ, väl?)
2008-01-21

    CaMillA
Ja.. tänkvärd text, riktigt bra skrivet och ett bra flyt! Ja... vart är världen på väg?
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Xena