Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i Hand går livet isär


Det skrapande ljudet
som bara en Lp skiva kan åstadkomma
ekar på repeat i mitt huvud


Någonstans nere i staden
vandrar en flicka
i trasiga skor
med fladdrande kjol


I ingenmansland
finner jag mig själv
en vålnad i skräck
rädd för tystnaden


Först nu blev lekens allvar förstådd
inget är längre som det var igår


Livet går sin tysta ban
genom vindbitna allér
och frostbitna spår

Himlens stjärnor byter plats
tar upp rymdens alla hörn
faller famlande nedför


Gatans lycktor lyser upp hennes ansikte
kartlägger varje svart drag som tårarna lämnat


Mörkret
det nattsvarta
blicken i dina ögon
som skrämmer




Inget är längre som det var igår

Imorgon är en ny dag




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 1013 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-02 17:05



Bookmark and Share


  Svartochvitt
Den här gillar jag nog mest! :)
2008-08-18

  Firefly
sjukt bra! man blir verkligen berörd.
2008-05-17

    vilgot hellros
bra text.gillar \"hand i hand går livet isär\" snyggt!
2008-03-25

  Svartochvitt
sjukt snyggt Gabbi!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig