Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld, en annan tid

 

en ny härda
i min blick

en samlad sträng
av obändlig

frånvaro

en ny sälta
i min hand

en nedkyld smak
av ansträngd

närvaro


med tiden i mitt knä och

sorgeband

runt min mun

stänger jag

mot världen

 




Fri vers av stronza
Läst 510 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-28 18:59



Bookmark and Share


    Noomi
berörande vemodiga ord..
väldigt fint...
2008-01-10

  aol
stark poesi som dröjer sig kvar inom en
2007-12-28

  Carlita
en inkapslande text som lämnar en i ovisshet om vad exakt som försiggår häri. mkt fina formuleringar, särskilt sista stycket biter fast
2007-11-29

  katt.inc
Så fint, så vemodigt, så ensamt, så bra förmedlat.
2007-11-29

  Markattan
Vemodiga rader fulla av känsla.
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Här var det närvaro av högsta grad. Så berörande ord/B
2007-11-29

  ninna
så vackert skrivet,men stäng bara en liten stund,så inte livet går dig förbi...kram
2007-11-29

  tom boreland
gränsgångare
2007-11-28

  Jan Linderoth
Dina texter är som svarta hål, det drar till sig allt och komprimerar. Och spottar ut essenser av livet koncentrat av dig.
Det är kanske så det sanna orden fungerar.
2007-11-28

  Just Emotions
väldans bra...
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar