Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Varför skriver du?\' \'För jag älskar dig\' \'Det är ingen anledning\' \'Det är all anledning i världen.\"


Om du är tyst, pratar jag

Prata med mig
Stå inte bara där
och tyst se på

ja
jag vet jag svek dig
och lämnade dig lite
du vet
utanför


Det var mitt fel
att du nu gräver
en grop att själv
fall ner i


men det var bättre när du ville döda mig
bränna mig på bål
stycka mig


det var bättre när du skrek
klargjorde att du hatade mig
att du inte ville se mig igen


jag klarar inte
att du sitter tyst
på andra sidan luren
och sorgsna andetag är allt jag hör

för din tystnad
gör ondast av allt


gör inte så här mot mig
det är inte rättvist


det är nu
jag behöver dig
det är nu jag behöver säga förlåt




Övriga genrer av Cammo
Läst 582 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-28 20:28



Bookmark and Share


  Che Buzaglo
Jag förstår inte hur du gör det, men du fick mig att grina över att sätta mig in i en situation jag förut trott var en de enklaste sitsar att sitta i.
2008-05-28

  Mone
Jag ryser av alla dina dikter..
2008-03-14

  Elionwy
Den berör och tog tag i mig.
Gjorde mig blenk i ögonen. :o
<3
2007-12-31

  Max T
Håller för övrigt med NovaHI
2007-12-19

  Max T
Kraftfullt. Kändes ända in i själen...
2007-12-19

    NovaHI
åh, cammo, ursäkta ordvalet men den är så jävla underbar så du förstår inte. jag sitter nästan här och grinar och de enda anledningen jag kan komma på är att din förmåga att skriva är helt otrolig. du lyckas förmedla känslorna hos flera personer utifrån en person.

\"det är nu
jag behöver dig
det är nu jag behöver säga förlåt \"

slutet är så bra<3
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Cammo