Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

37 grader

Trumman är nattens puls,
festens hjärtslag

Och hjärtat din trumma
Och musiken vår kärlek
Och kärleken vår musik

Var är närmsta hjärta?

Låt oss finna ett nytt,
låt oss höra konstgjorda shamaner skrika för att framkalla liv
Låt oss

Suga



varandras

längtan

Efter 37 grader

Låt oss
Öka takten

Tills shamanerna sjunger
Och demonerna framkallas

Låt vår

Gemensamma rytm
Forma
deras
vrål

Inatt slår min trumma
i 180 bpm
Snart sjunger shamanerna
Och demonerna vrålar


Efter mer




Fri vers av aberatio
Läst 810 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-29 00:41



Bookmark and Share


  hurt and broken
Mystisk,intressant text..
Gillas!
2008-02-11

  sotlugg
jag funderar. ska man börja skriva fler cirkeldikter?
2008-02-06

  Sann
Livets dans.
Dansa livet.
Ja!
2008-01-04

  Diffusiaria
lovely
2007-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Vad skall man med demoner till?
2007-11-30

  Mats Henricson
Låter HETARE än så, tänker på Ebba Gröns gamling: 800 grader !!!
2007-11-30

  Leif Furstedt
I sitt dunkel, energirik och bildrik. Bra.
2007-11-29

  -=em=-
klockren, verkligen jätte bra!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio