Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akut ensamhet

Ett par privata kvadrat

En ensam säng

Ett par tomma kvadrat

En ensam dröm

Där jag saknar vad jag aldrig hade

Ett hjärta bredvid mitt

Av saknad

Ömhet

Avsaknad




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-10 04:57



Bookmark and Share


  Thurizas
jag känner saknaden här borta,den är stor.

*kramar*
2007-12-11

    Nattviol
några ynka kvadrat
eller ett helt palats..
ensamheten är lika
jävlig var man än
befinner sig!

i en längtan om..
med ett hjärta som..
i en äkta tvåsamhet...

visst är det
av saknad!

fin vännen!!!!
2007-12-10

  charlotte hedendahl
Väldigt fin och lite vemodig! Tycker väldigt mycket om frasen ;Där jag saknar vad jag aldrig hade!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken