Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt och klart

isblå morgon
snöfall från trädens grenar
ekorren gungar




Bunden vers (Haiku) av Tteresia
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-29 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar!
2009-06-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med ord Du dagen,
så beskriver, så det
känns, som om vi,
vid Din sida kliver!!!
Skönt diktat!!!!!
2008-03-06

  boen
En fin, talande ögonblicksbild.
2007-12-23

    ingvar VIP
Korta, men mycket fina, rader. Ett huvud, kallt som en \"isblå morgon\" och ett hjärta, varmt som en sommardag, kan man önska sig..
2007-12-15

  Jer
Skönt.
2007-12-08

  Inkarasilas
Ser nästan hur pudersnön yr när han gungar, så läckert!!
2007-11-29

  Mats Henricson
Stumfilmsnabb men, ändå, autentiskt skön vinterskildring.
2007-11-29

  Bjarne Nordbö
Fin vinterbild du målar här.
2007-11-29

    eva m h
Härligt vintrig känsla!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia