Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svältfödd

”Tungt, rostigt stål ligger för,
Likt en neddragen hasp,
Blockerar det som kan kännas,
Friheten att andas,
Snart gläntar dörren igen,
Ögon tittar in och ser hur en pojke på golvet,
Klamrar sig fast,
Vill bara hålla kvar det goda,
Röra vid det som vackert är,
Händer som klöser,
Tänder som skakar,
Stillar plågan i bröstet med en smak,
Av kinden, eller Moder jords mjölk,
Vill äta, vill bli mätt”




Fri vers av Steppen
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-11-29 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen