Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de är våra patetiska ideal, det är dom vi vill se ut som, för visst vill vi va som dom?


blond & stor byst,
lek smart, var annars tyst.
kändisarna, som ska föreställa förebilder,
ja, bilden, den är inte milder.
men ändå är det som dom vi envisas att va,
\"åh, den parfymen MÅSTE jag bara ha!\"

tjejer läser om Paris i fredagsbilagan,
stoppar handen i halsen för att bli likadana.
vägrar, och slutar äta mat,
bygger upp sin eger mur av hat.
\"varför är jag inte så smal som hon?\"
säger flickan som bantat bort flera ton.

vi måste sluta, bry oss så mycket om fett.
och börja om i ruta ett.
inse att vi duger precis som vi är,
och behöver inte smink här&där.
så länge du vet vem du inom dig bär,
som är meningen med livet,
ta mindre för givet.

lagom är alltid bäst,
det är okej, om man äter som en häst.
så länge DU vet vart du står,
så länge DU vet hur bra du mår.
vill du vara en it-girl wannabe,
kör på, det är bara att ta&ge.

men glöm för i helvete inte vem du är.
.. för blundar du, kommer världen tillslut blunda tillbaks.






Fri vers av Chanel
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel