Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm

går sakta genom natten lämnade
mig själv vid förra lyktstolpen vandrar
utan mål och utan mening genom
ett kaos av tystnad med vänstra
handflatan indränkt i bläck från
bokens sista sida och A hard day\'s night
inpräntad i hjärnan jag föreställer
mig att det rosa tuggummit jag tuggar
på är världen och jag förstör den
med mina slitna tänder jag stannar för
ett ögonblick en evighet och lyssnar
på jordens hjälplösa förtvivlande
rop på hjälp




Övriga genrer av tatjana
Läst 961 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-29 20:53



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
verkligen annorlunda och bra
2010-01-06

  Big trouble loosing control
älskar \"genom ett kaous av tystnad\"
2008-01-07

  Big trouble loosing control
jag läser den bara om och om igen
2008-01-07

  Big trouble loosing control
helt underbar!
2008-01-07

  boen
Särskilt slutet..\"jag stannar...hjälp\" fastnar jag för.
Där fångar Du hela vår och vår planets existentiella
situation.
2008-01-06

  Night Soul Woman
Din dikt väcker tankar!
Bra alstrat!*applåd*och*bokmärkes*
2008-01-05

  Mats Henricson
En ordvandring av god klass med urbaniserade inslag och dokumentära antydningar.....
2008-01-02

    Cintia
Vilken annorlunda och bra dikt!
Den hade verkligen en mening och du framförde den på ett mycket snyggt sätt. :) !!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana