Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hurricane



jag ville berätta om

mörkret
frosten kring dina ögonfransar
och vintern som gått
för långt längs din ryggrad

men du blinkade bort oss
för många gånger för att vi skulle
finnas till
och tystnaden sprängde sönder


om jag kunde laga
sy ihop alla sprickor på himmelen











Fri vers av thyme
Läst 827 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-30 16:14



Bookmark and Share


    lillapoeten
\"frosten kring dina ögonfransar \"


ÅH!
2008-05-06

  jaghetersara
det där med ögonfransarna och frosten är vackert




gillar din poesi
2008-02-26

  Junibarn
Åh.
Men.. var är FLYTTSOMMAR?? Den bästa dikt som finns, var har du den? Känner mig tom utan den.
2008-01-16

  Tove Meyer VIP
du skriver vemodigt på gränsen till att det gör sådär fruktansvärt ont....
2008-01-10

    crapcat
hej
du vet att jag älskar allt du skriver
början är helt klockren, ja, jag behöver inte citera men den är helt genial, poetsik och vacker och alltalltallt
...jag kommer inte på så bra ord idag. men... slutet kommer lite plötsligt. det är jättebra, men kanske du skulle ha det i kursiv eller inom parantes eller nej.
nu när jag läser igen är det helt perfekt alltså.

ja. nu måste jag nog bokmärka. och stjärnmärka. puss.
2007-12-08

  Just Emotions
woww.. jag säger bara de ;)
2007-12-02

    Noyle
Oh. Oh. Oh. Ohhhh.
Jag kan fortfarande inte förstå hur du kan skriva så bra. Men jag ska nog bara knipa käft och fortsätta njuta och älska din poesi.
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme