Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna en ängel

 

Strålande ängel kom och stryk min kind

fast det egentligen inte behövs just nu

Då lovar jag att jag alltid ska känna dig

när jag är för svag för att tro på dig




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP