Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HSM2


Jag måste gå vidare - bli den jag är

Jag vill berätta hur det känns

emellan oss är det någonting som har gått snett..

 

Livet går sin egen väg

fast vi försöker

verkar det som vi aldrig hittar rätt..

 

Det är så svårt för mig

men jag väljer det jag känner är rätt

du klarar dig på något sätt..

 

Jag måste gå vidare - bli den jag är

försök förstå mig jag hör inte hemma här

livet kanske för oss samman en dag

men här och nu vill jag gå ensam ett tag..

 

Vill inte lämna allt jag har

men mina förväntningar raseras gång på gång

alla färger blir lika grå

allt bara bleknar bort och det känns så svårt

framför mig ligger vägen som jag måste gå

och jag vet att du klarar dig..

 

Jag måste gå vidare - bli den jag är

försök förstå mig jag hör inte hemma här

livet kanske för oss samman en dag

men här och nu vill jag gå gensam ett tag..

 

Du frågar mig om oss då

och alla dagar som var våra

jag säger "how about trust"?

 

Du säger det var aldrig meningen att såra mig

men jag säger att det räcker inte..

 

Du frågar vad du ska göra nu

jag går nu och jag kommer att sakna dig

och du säger att du kommer sakna mig..

 

Jag måste gå vidare - bli den jag är

du frågar mig varför om & om igen

jag säger bara försök och förstå mig

jag hör inte hemma här

du säger att du försöker förstå

men du ber mig stanna om och om igen

jag säger bara att jag måste gå

gå vidare och bli den jag är..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 1192 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-29 21:47



Bookmark and Share


  devilsangel
väldigt bra det här! lite små, något vanliga rim men blir ändå en tjusig ihopsättning av en dikt med hög klass...
2009-08-21

  Poeticmind
Jätte fin Anna. Fortsätt alltid att skriva! <3
2008-11-09

  stefan.g
Bra text och skönt skriven!
2007-11-30

  Annika Persson
Vackra ord om hur två motsatta egenskaper - aktivitet och vila; rörelse och stillhet; kontemplation och elevation; kan vara svåra att förena i tid och rum, d v s i nuet och mellan två människor. Om vi alla vill bli den vi är måste vi kunna nyttja båda tillstånd för att kunna gå vidare och finna oss själva men samtidigt känna en inre ro. M v h Annika Persson
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet