Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora frysandet

Till slut går det inte att svälja maten längre
själva grundvalarna i livsmysteriet protesterar mot överlevnad
och allt är hunger och total saknad.

Till slut blir även det skrivna ordet en begränsning
och frågan är inte om utan när den stenhårda kontrollen släpper
sinnessjukdomen blir uppenbar och magen vänder sig ut och in.

Till slut fastnar kroppen i det ständiga frysandet
och ingen bastu i världen kan någonsin lindra kramperna.
Bara varm kärlek kan hjälpa.




Övriga genrer av H. Karla
Läst 538 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-29 21:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fasen vad du fångade bra. Försökte med varm choklad idag, funkade bara nästan.
2008-01-23

    Trast
Hmm.. ja, brukar också tänka så...
2008-01-23

  isidore
Det kan ju hjälpa en lite stund i alla fall, vill jag mena. Och det kanske alltid är något.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla