Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag för första gången,tog jag konflikten med en omogen tjej vet att ingen e perfekt,,,men sånt händer på arbetsplatsen... vissa saknar respekt och hyft,,,tråkigt nog


en dag på jobbet!

hon fnittrar ,,skrattar och går sin väg i tron att hon har rätt!
hon kallar mig för oresonlig och kastar förnedrande blickar .

i vanliga fall,,brukar jag visa mognad och nonchalerar det hela

men en människa kan inte stå ut med orättvisan
och den som tiger om sin åsikt är en vekling...

mitt blod kokar och hettan av det ha nått 1000 grader
och mina nerver e på hel spänning
och all sund förnuft ha ångat ut
jag i min hand skulle stenen vittra
och min färg har skiftat till dystra färger
och mitt bröst bär på våldsam skri
och de goda tankarna lämnat min hjärna
och fotbollen jag älskar ,ger mig inte tröst för stunden
jag är arg,,,,så arg....så arg
på alla människor som inte visar respekt
och talar med vänlighet.
urless på orättvisan och

jag beslutar att ge henne en läxa i hyfs
och det gjorde jag med stil
hoppas du kan sova gott, min lata princessa










Fri vers av Amoreboy
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra gjort! =D
2007-12-08

  glasblåsarblå
:) bra, det är lika bra att ta tjuren i hornen. Hon ska inte få förstöra för andra, sen finns det olika sätt att lära folk en läxa. Man behöver inte ge igen med samma mynt, men man kan gott säga till de som sätter sig över andra. bra skrivet!
2007-12-05

  Just Emotions
snyggt skrivet..
2007-12-04

  Lyckohäxan Enediel
Hade ju gärna velat höra vad du sa...:)
Men jag nöjer mig väl med att se framför mig hur du var ångande arg...*L*
Skönt när en konflikt kommer upp istället för att ligga å pyra...
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy