Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några liter ensamhet med herr larsson


herr larsson fyllde sitt vinglas och lyfte glaset
försökte titta genom det röda
in i framtiden

såg en aning bitterhet
en smula sötma

han log

vin var som livet
och han fruktade ingenting




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-15 18:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!
2009-01-17

  Maria Natasja
Helt underbar text. Jättebra.
2009-01-15

  Anders P VIP
Fint att få återknyta bekantskapen med denne luggslitne romantiker.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP