Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, pappa, barn ett vissnande begrepp
som ger plats för nya arter... en liten fundering.




Släkträdets utdöende

Plastpappan som inte skall misstas för platspappan för plats är det inte tal om att han får ta, ska smyga lite försynt i bakgrunden och bara skjutsa runt ungar när mamman så önskar det av honom.

Låtsasmamma är just bara på låtsas kan inte på något vis mäta sig med den riktiga, bakar hon bullar är de för hårda, köper hon kläder är de för tantiga.

Morsans nya KK oftast en rätt accepterad typ för han håller morsan fix och fräsch de helger de är hon sin pappa. Han syns inte han bara märks på morsans inköp av underkläder och rosorna på hennes kind.

Halvsyrran en odräglig bitchig historia som snor din mascara och läser dina sms och smygringer på din telefon när hennes kontantkort tagit slut.

Låtsasbrorsan kan vara bra att ha när du behöver hjälp att trimma mopeden och sedan har hans polare öl som du kan tigga dig till mot cigaretter som du fått av farsans nya tjej.

Farsans nya tjej snygg som satan, något av visa upp för killkompisarna och så röker hon ju, smart.

Farmors nya man en tät snubbe som farmor avkräver att han ska ge pengar i julklapp till hennes älskade barnbarn.

Det har blivit en djungel av släktträdet,
kanske är nödvändigt att snart kalla alla vid sitt förnamn




Övriga genrer av Catrin
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-30 14:54



Bookmark and Share


  aol
så träffsäker släktplastforskning bokmärke
2007-11-30

  Jan Linderoth
Ja du, det här träden står visserligen stadigt i marken med sina många rötter, men grenarna svajar oroväckande i stormarna! Fantastiskt bra och roligt skriven med krydda av besk allvar. Bokmärker applåderande!!!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin