Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkompetens

 

När värdet av handlingar 
inte är överensstämmande
med ubildningens dignitet

 

 undrar man vem som placerade ut bananskalet




Övriga genrer av Catrin
Läst 561 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-30 15:14



Bookmark and Share


    JJ VIP
Haha! Ja den undran är befogad! Mvh. JJ.
2007-12-03

  aol
jättefint jaa nånstans i skuggorna döljsmonstren
2007-11-30

    ej medlem längre
Jag tror att det finns en hemlig banaskalplacerare som gör livet surt för många av oss....
En del kallar honom för GUD...*L*
2007-11-30

  Jan Linderoth
Anar en dag i frustrerat humör!! Hugaligen!!!!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin