Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putsat yttre


Vi putsar ofta upp vår utsida

för att dölja osäkerheten

som finns på insidan

Tar vi hand om insidan

kan vi ta det lite lugnare

med putsandet




Övriga genrer av eva m h
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-01 00:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet...ändå så sällan givet...
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Gör först insidan av bägaren ren, sade Jesus.
2007-12-03

  Marreb
Jepp, så är det.
2007-12-03

  bluesatin
Ja, det är så sant. Klokt beskrivet i \"Putsat yttre\".
2007-12-03

  Patrick K
klokt :) riktigt bra!
2007-12-02

  Anna Nickolausson
håller med varje ord
2007-12-01

    Maria Malm
..och då behöver det inte gå åt så mycket energi..
2007-12-01

  Michaela Dutius
ja så sant eva...vi putsar och sliter för att dölja att inte allt är som det ska.
Mycket bra beskrivet!
2007-12-01

  karenina VIP
ja, och när vi vet hur vår insida ser ut och när vi står trygg med den så spelar utsidan mindre roll. kloka ord, och jag ler när jag läser för jag sitter själv och skriver på rader liknande dina.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h