Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet löfte till ett litet barn

oavsett vart du kommer ifrån
var du varit
vart du ska

vem du är
vem du blir
hur du älskar

oavsett när du nöjer dig
eller fortsätter söka
när du vågar
eller slutar försöka

oavsett allt
öppnar jag famnen
och gör plats för dig




Fri vers av ochjag
Läst 460 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-01 11:07



Bookmark and Share


    eva m h
mmm..härligt generös!
2008-06-27

  Åsa Gustavsson VIP
oerhört varmt och välkomnande
2007-12-03

    smurfelinan
himla fin beskrivning av kärlek till ett barn...!
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Underbart vacker!
2007-12-03

  TheMaskedMisery
Mycket bra
2007-12-02

    Squire
Vackra löften. Strålande...
2007-12-02

  Lyckohäxan Enediel
Helt underbart fin :)
2007-12-01

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert, myckert vackert. fulländad kärlek/B
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag