Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma beskrev för mig hur tyst det blev ett tag efter det att min far hade dött. Jag var bara 8 år, och för mig rasade världen. Nu ser jag den med min mors ögon.




Så tyst

 

Telefonen är

tyst

Brevlådan och mailboxen gapar

tomma

Som om jag inte längre behöver närhet till

människor

Borde väl ha vant mig nu vid min ökenartade ödslighet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 12:34



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det är så mycket stark djup sorg i dina dikter!
min undran är om det inte också är ur barnets ögon
för hur vanligt är det inte att barnens sorg aldrig
riktigt får komma till uttryck i skuggan av de äldres
2007-12-01

  Yvonne
Gripande men ack så sanna ord, vackert uppställda. Applåd!
2007-12-01

  Anders Nordlander VIP
Kanske det handlar om missriktad hänsyn. Känner igen detta... \"vi vill inte störa, dom har ju sorg\". Egentligen vill man ju bli lite störd.. eller?!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP